02 September 2008

Alaska King Salmon Fishing

De Koning Zalm is juist bedoeld als Chinook, maar anderen noemen het Tyee, Kopvoorn, Hook Bill (voor mannen), Winter Zalm , En zwartmond. Het is een anadrome vis, dat wil zeggen het maakt regelmatig migraties of dagelijks of jaarlijks met afstand variërend van enkele meters tot duizend. De koning zalm hebben typisch groene tint blauw met zilverkleurige zijkanten. Van jeugdcriminaliteit en het invoeren van de oceaan habitat verandert tinten, in de eerste plaats uit blotched donker groen dan naar donker blauw groen. Maar hoe heeft de Koning Zalm verdiend de naam "koning"?

Hoewel doorgaans gemiddeld 10 tot 50 pond, ongeveer King Salmon zou heel goed meer dan 100 pond. De eerste wereld record voor de King Salmon was 126 pond, een commerciële vangst-Petersburg de buurt van Alaska. Een latere poging werd gedaan door de heer Lester Anderson, en hij gevangen een 97 pond King Salmon overgenomen op de Kenai rivier in 1985. Onmiddellijk na deze gebeurtenis, duizenden vissers, voor-en regelmatige nu clamored op boot expedities en charters gebonden aan Alaska's visgronden te proberen hun geluk en mettle landing op een 100 pounder Koning.

King Salmon verdiend aan worden genoemd "The King". Zodra hij op de zintuigen van de lijn zal zij zich niet te los. Op de meeste zij zal proberen om cirkel of zelfs berserk vaak inbeslagneming de staaf uit de buurt van verbazing hengelaars die dacht dat ze kunnen ManHandle de Koning.

King Salmons zijn vurige strijders, zodat het beheer van de lijnen kan het grootste verschil in rekening vaststelling van de Koning. Inname van de beste uitrusting en kennis van de beste technieken in de aanvoer vaststelling van de King Salmon altijd garant voor een succesvolle visserij. En natuurlijk, Alaska is nog steeds de beste oplossing voor elke koning Zalm vissen, garandeert altijd een lonende trip.

Dus waar moet u beginnen voor uw Alaska King Salmon vissen? Ik stel voor post aan de Waterval Resort. Er zij in het bezit zijn van de jaarlijkse $ 100000 Koning der Koningen Zalm Tournament. Je zou kunnen aansluiten bij dit toernooi als u geïnteresseerd bent in Alaska King Salmon de visserij. Of je misschien nog wat nuttige aanwijzingen over de landing zelf een addertje onder het gras. De meeste pro's hoofd hier gewoon deel te nemen aan de jaarlijkse wedstrijd. Deze concurrentie is echter alleen beschikbaar voor de gasten van het resort.

Er zijn ook andere plaatsen waar u een gezonde Alaska koning zalmvisserij sfeer. Net als op de Alaska Rainbow Lodge op Bristol Bay. Zijn een van de visserij-premier indient in Alaska en het niet nemen je ver weg van die visgronden u zoeken. Of als u dat wenst kunt u rechtstreeks boeken via de rivier hutten langs de rivier de Kenai op Sterling. Nu is dat gepersonaliseerde Alaska King Salmon de visserij-avontuur, met de visgronden recht voor de deur.

No comments: