04 September 2008

Aluminium vissersboten

Aluminium vissersboten: Van Compact Jon Boat te Custom Design!


Op zoek rond op het web voor een aluminium vissersboot? U zult snel genoeg vinden er een aantal verschillende manieren te gaan, afhankelijk van uw wensen en budget ...

Bent u op zoek naar iets heel simpel en ongecompliceerd kunt u snel fit op uw pickup? Of misschien wilt u iets meer verfijnde u kunt gebruiken voor zowel de visserij-toernooi en de sportvisserij?

Een andere optie - als geld niet je grootste zorg - zou zijn te kijken naar een aangepaste boot gebouwd met alles gewoon de weg je wilt!

U weet waarschijnlijk wel waarom u op zoek bent naar een aluminium vissersboot in tegenstelling tot een fiberglass of stalen boot, maar lichtheid (grotere prestaties of de besparing op de brandstofkosten) en kracht (ongeveer 35000 pond per vierkante inch (psi) zal vervormen zij in tegenstelling tot 30000 psi voor zacht staal) zijn waarschijnlijk de grootste voordelen.

Prijs ook een rol spelen, zoals vele een aluminium vissersboot eigenaar hebben gemeld zoek naar soortgelijke fiberglass boten en wordt gebracht uitgeschakeld door de prijzen.

Bovendien is het niet alleen de aankoopprijs, maar ook de onderhoudskosten, die daarna een noodzaak om in aanmerking te nemen.

Aluminium is vrijwel onderhoudsvrij. Als links ongelakt aluminium zal een supertight laagje aluminium oxide op het oppervlak en dan zal blijven voor onbepaalde tijd.

Wat is er nog meer over te bezitten een grote aluminium vissersboot? Aluminium is brandwerend en niet-toxisch, het is de natuurlijke en de meest overvloedige metaal in de aardkorst. Het is gemakkelijk te repareren, en een groot voordeel voor boten: aluminium zal niet absorberen water!

Wat gebeurt er met de prijs? Nou, je kunt beginnen met te kijken naar iets dat werd ontworpen om te passen recht in kleine pickup truck bedden als een Meyers Explorer 12 Jon Boat. Dit geldt voor een slechts een paar honderd dollar!

Dan kunt u tot iets veel meer geavanceerde zoals de Tracker Pro Angler V-16. De Tracker kenmerken grote afsluitbare staaf de opslag die in het bezit is tot 7'6 "staven, verdeeld cellenbeton livewell met Flow-Rite beluchting, een luxe console met een gesimuleerde burlwood switch panel en nog veel meer.

Aan de Tracker er is altijd volop van ruimte voor het aanpakken, mensen en vistuig. Zelfs een amateur zou weten dat dit een grote aluminium vissersboot na een rit!

Verder is er de Ranger Cherokee 217, die bekend staat om een zeer breed front casting deck . Het bevat ook een uitbreiding-dek optie om het nog groter. (NB: Helaas Ranger gestopt waardoor ze, maar als je kunt er een vinden, er zeker van dat het een stevige boot. Crestliner de boten kunnen bieden nu een vergelijkbare kwaliteit in een bas boot ).

Ook kun je kijken naar unieke boten zoals die van ontwerpen. Hun aluminium vissersboten zijn gemaakt met een revolutionaire romp, de zogenoemde Drop-Keel. In plaats van plat op de bodem net als andere boten, Design Concepts boten zijn ontworpen om het te laten vallen net onder de waterlijn voordat u opwaartse op de boeg. Deze functie houdt het scherpst van de snede van uw boot in het water te allen tijde.

Design Concepts bieden ook een "echte levenslange garantie ": Zelfs als u uw boot verkopen, de garantie op een verblijf met haar, zodat je de hoogste waarde behoud van een boot die u kunt kopen.

Hoe zit het met een custom-built aluminium vissersboot? Bij wijze van voorbeeld, King Salmon Marine kunt u kiezen in vele details, zoals de positie van de console, de totale lengte en hoogte, breedte en dikte onderaan - zelfs de aard van de aluminiumlegering!

Voor meer informatie bezoek

Neels Theron heeft geschreven veel van de visserij gerelateerde artikelen, en het onderzoek, schrijft en publiceert full-time op het web. Auteursrecht van dit artikel: Neels Theron. Publiceer Om dit artikel hebt, laat het vak links en resource intact!

No comments: