06 September 2008

Bass Fishing - De Carolina Rig

Bass Fishing - De Carolina Rig


De meeste van mijn jaar op de visserij op bas, Ik ben al gewijd aan de Texas Rig. Ik had weinig begrip voor de noodzaak van de Rig-Carolina. Tot de laatste tijd ...

Nieuwe visserij situaties en ik heb ondervonden hebben me de waarde van deze installatie.

Recht van de vleermuis, ik kan u zeggen dat een waarde van de Carolina Rig is meer actie van de hengel. Sinds het aas niet snel laten vallen op de bodem, het lijkt meer levendig.

Het is geweldig om situaties waarin de bas zijn niet nemen, omdat andere lokazen van onkruid en de zichtbaarheid. Pulling een van deze tuig over een bed van gras kunnen zeer de moeite waard zijn.

Het kan worden gevangen in een diepte van het water, maar het lijkt de meeste mensen gebruiken in 8 'van water of minder off-eilanden, humps, coves grenzend aan diep water.

Het verschil tussen de Rig Texas en de Carolina Rig is waar het verzwaringslichaam is. In een Texas Rig, het zinklood is een slip zinklood dat ritten vrij op de lijn met niets anders tussen de staaf en het aas. In een Carolina Rig, is er een draaibaar of iets anders aan toe dat een leider tussen het gewicht en het aas.

Beide worden gebruikt met plastic lokazen. De haak is meestal ingebed in het corpus van de kunststof, waardoor het vrijwel weedless. Dat is wat dreef me tot de liefde van kunststof, met name wormen.

De typische setup is om de lijn door middel van een slip zinklood vervolgens koppelen aan een draaibaar. Zinklood gewicht kan variëren, meestal een licht zinklood (3 / 8 tot 1 / 2 ounce) voor een kortere leiders, en zwaarder sinkers (1 / 2 ounce of meer) voor meer leiders.

Next, das uw leider naar het andere eind van de draaibaar. Als u dit wilt u misschien beginnen met een kortere leider tot je gebruikt voor het gieten. Meestal vissers gebruik maken van een leider van 1 1 / 2 'naar 3'. Als je dieper de visserij, dan zult u waarschijnlijk willen gaan langer, misschien zelfs zo veel als 6 of 7 ".

Nu binden de leider op je haak. Een grootte van 2 of 3 worm haak is het beste, met name een met een twist in het op steun in hookset. Zodra u de aangesloten gebonden aan, start de haak tip via het eind van het hoofd van de plastic en druk deze in ongeveer een kwart van een inch. Nu lopen de haak tip uit de plastic aas en druk op het aas van de haak de richting van het oog. Nu kunt u begraven het uiteinde van de haak in het aas de buurt van de buik of ei-sac.

Sommige mensen duwen door het op en knus de haak tip buurt van het lichaam (op de achterkant). Dit zorgt voor een betere haak, maar het leidt tot meer snags. Ik vind het leuk om er door middel van net voor het breekt uit de achterkant, waar kan ik het gevoel dat het pop, via eenvoudig. Als u dit doet, moet u ervoor zorgen dat de haak hard door te dringen in het plastic.

Presentatie zal variëren. Laat de lunkers u zeggen wat ze willen. Probeer het zwemmen, pompen, jiggling, zet het op en neer, heen en weer zijwaarts of naar langzaam door het onkruid door te beginnen aan de 10 uur positie en langzaam trekken zij tot de 12 uur positie vervolgens verhuren Het opspoelen af, terwijl het in de slappe. Een zeer langzaam en gestaag ophalen kan soms dodelijk.

Soms voelt u zich een bult of een harde staking, maar vaker een pull, of misschien net iets voelen verschillende (zware, Slappe), of u kunt voel je er helemaal niets van wanneer u moet. Bekijk de speling. Houd contact met het aas. Als speling komt in de regel geen reden voor, of u van mening bent dat de gewichten te slepen in iets als je het niet verplaatsen van de link, zet de haak. Stel de haak, zet de haak, zet de haak. Het is gratis.

Welke kunststoffen zijn het best? Waarschijnlijk is ze allemaal op verschillende tijdstippen. Een korte plastic, net als de franse bak misschien een goede plaats om te beginnen. Ik raad levendige lokazen dat vlotter en hebben een geur van knoflook. Dat moet u goed met wormen, hagedissen, langoesten of iets anders dat u vertrouwen inch

Veel mensen houden van de Rig-Carolina in de wind. Waarschijnlijk omdat het makkelijker is om de slappe krap en het geeft meer actie op het aas. Ze zijn ook veel in de hitte van de dag weg bedden.

Veel plezier met ze.

----
Per

Bobby Ivie is een fanatieke fishman en eigenaar van. Hij maakt het grootste deel van zijn brood op het internet,

Dit artikel kan worden herdrukt, zolang deze bron box wordt toegevoegd en de bron vak hyperlinks zijn intact gehouden.
----

04 September 2008

Aluminium vissersboten

Aluminium vissersboten: Van Compact Jon Boat te Custom Design!


Op zoek rond op het web voor een aluminium vissersboot? U zult snel genoeg vinden er een aantal verschillende manieren te gaan, afhankelijk van uw wensen en budget ...

Bent u op zoek naar iets heel simpel en ongecompliceerd kunt u snel fit op uw pickup? Of misschien wilt u iets meer verfijnde u kunt gebruiken voor zowel de visserij-toernooi en de sportvisserij?

Een andere optie - als geld niet je grootste zorg - zou zijn te kijken naar een aangepaste boot gebouwd met alles gewoon de weg je wilt!

U weet waarschijnlijk wel waarom u op zoek bent naar een aluminium vissersboot in tegenstelling tot een fiberglass of stalen boot, maar lichtheid (grotere prestaties of de besparing op de brandstofkosten) en kracht (ongeveer 35000 pond per vierkante inch (psi) zal vervormen zij in tegenstelling tot 30000 psi voor zacht staal) zijn waarschijnlijk de grootste voordelen.

Prijs ook een rol spelen, zoals vele een aluminium vissersboot eigenaar hebben gemeld zoek naar soortgelijke fiberglass boten en wordt gebracht uitgeschakeld door de prijzen.

Bovendien is het niet alleen de aankoopprijs, maar ook de onderhoudskosten, die daarna een noodzaak om in aanmerking te nemen.

Aluminium is vrijwel onderhoudsvrij. Als links ongelakt aluminium zal een supertight laagje aluminium oxide op het oppervlak en dan zal blijven voor onbepaalde tijd.

Wat is er nog meer over te bezitten een grote aluminium vissersboot? Aluminium is brandwerend en niet-toxisch, het is de natuurlijke en de meest overvloedige metaal in de aardkorst. Het is gemakkelijk te repareren, en een groot voordeel voor boten: aluminium zal niet absorberen water!

Wat gebeurt er met de prijs? Nou, je kunt beginnen met te kijken naar iets dat werd ontworpen om te passen recht in kleine pickup truck bedden als een Meyers Explorer 12 Jon Boat. Dit geldt voor een slechts een paar honderd dollar!

Dan kunt u tot iets veel meer geavanceerde zoals de Tracker Pro Angler V-16. De Tracker kenmerken grote afsluitbare staaf de opslag die in het bezit is tot 7'6 "staven, verdeeld cellenbeton livewell met Flow-Rite beluchting, een luxe console met een gesimuleerde burlwood switch panel en nog veel meer.

Aan de Tracker er is altijd volop van ruimte voor het aanpakken, mensen en vistuig. Zelfs een amateur zou weten dat dit een grote aluminium vissersboot na een rit!

Verder is er de Ranger Cherokee 217, die bekend staat om een zeer breed front casting deck . Het bevat ook een uitbreiding-dek optie om het nog groter. (NB: Helaas Ranger gestopt waardoor ze, maar als je kunt er een vinden, er zeker van dat het een stevige boot. Crestliner de boten kunnen bieden nu een vergelijkbare kwaliteit in een bas boot ).

Ook kun je kijken naar unieke boten zoals die van ontwerpen. Hun aluminium vissersboten zijn gemaakt met een revolutionaire romp, de zogenoemde Drop-Keel. In plaats van plat op de bodem net als andere boten, Design Concepts boten zijn ontworpen om het te laten vallen net onder de waterlijn voordat u opwaartse op de boeg. Deze functie houdt het scherpst van de snede van uw boot in het water te allen tijde.

Design Concepts bieden ook een "echte levenslange garantie ": Zelfs als u uw boot verkopen, de garantie op een verblijf met haar, zodat je de hoogste waarde behoud van een boot die u kunt kopen.

Hoe zit het met een custom-built aluminium vissersboot? Bij wijze van voorbeeld, King Salmon Marine kunt u kiezen in vele details, zoals de positie van de console, de totale lengte en hoogte, breedte en dikte onderaan - zelfs de aard van de aluminiumlegering!

Voor meer informatie bezoek

Neels Theron heeft geschreven veel van de visserij gerelateerde artikelen, en het onderzoek, schrijft en publiceert full-time op het web. Auteursrecht van dit artikel: Neels Theron. Publiceer Om dit artikel hebt, laat het vak links en resource intact!

02 September 2008

Alaska King Salmon Fishing

De Koning Zalm is juist bedoeld als Chinook, maar anderen noemen het Tyee, Kopvoorn, Hook Bill (voor mannen), Winter Zalm , En zwartmond. Het is een anadrome vis, dat wil zeggen het maakt regelmatig migraties of dagelijks of jaarlijks met afstand variërend van enkele meters tot duizend. De koning zalm hebben typisch groene tint blauw met zilverkleurige zijkanten. Van jeugdcriminaliteit en het invoeren van de oceaan habitat verandert tinten, in de eerste plaats uit blotched donker groen dan naar donker blauw groen. Maar hoe heeft de Koning Zalm verdiend de naam "koning"?

Hoewel doorgaans gemiddeld 10 tot 50 pond, ongeveer King Salmon zou heel goed meer dan 100 pond. De eerste wereld record voor de King Salmon was 126 pond, een commerciële vangst-Petersburg de buurt van Alaska. Een latere poging werd gedaan door de heer Lester Anderson, en hij gevangen een 97 pond King Salmon overgenomen op de Kenai rivier in 1985. Onmiddellijk na deze gebeurtenis, duizenden vissers, voor-en regelmatige nu clamored op boot expedities en charters gebonden aan Alaska's visgronden te proberen hun geluk en mettle landing op een 100 pounder Koning.

King Salmon verdiend aan worden genoemd "The King". Zodra hij op de zintuigen van de lijn zal zij zich niet te los. Op de meeste zij zal proberen om cirkel of zelfs berserk vaak inbeslagneming de staaf uit de buurt van verbazing hengelaars die dacht dat ze kunnen ManHandle de Koning.

King Salmons zijn vurige strijders, zodat het beheer van de lijnen kan het grootste verschil in rekening vaststelling van de Koning. Inname van de beste uitrusting en kennis van de beste technieken in de aanvoer vaststelling van de King Salmon altijd garant voor een succesvolle visserij. En natuurlijk, Alaska is nog steeds de beste oplossing voor elke koning Zalm vissen, garandeert altijd een lonende trip.

Dus waar moet u beginnen voor uw Alaska King Salmon vissen? Ik stel voor post aan de Waterval Resort. Er zij in het bezit zijn van de jaarlijkse $ 100000 Koning der Koningen Zalm Tournament. Je zou kunnen aansluiten bij dit toernooi als u geïnteresseerd bent in Alaska King Salmon de visserij. Of je misschien nog wat nuttige aanwijzingen over de landing zelf een addertje onder het gras. De meeste pro's hoofd hier gewoon deel te nemen aan de jaarlijkse wedstrijd. Deze concurrentie is echter alleen beschikbaar voor de gasten van het resort.

Er zijn ook andere plaatsen waar u een gezonde Alaska koning zalmvisserij sfeer. Net als op de Alaska Rainbow Lodge op Bristol Bay. Zijn een van de visserij-premier indient in Alaska en het niet nemen je ver weg van die visgronden u zoeken. Of als u dat wenst kunt u rechtstreeks boeken via de rivier hutten langs de rivier de Kenai op Sterling. Nu is dat gepersonaliseerde Alaska King Salmon de visserij-avontuur, met de visgronden recht voor de deur.

01 September 2008

R-F-O L-F-O. R-F-I L-F-I. R-B-O L-B-O. R-B-I L-B-I.

By referring to the above table the skater can easily determine just what strokes are necessary to produce the figure properly.
Racing skates should be attached to shoes of special design either by screws or rivets. The most important thing is to have the blades carefully ground by an expert. They should be keen enough to cut a hair. To become a fast skater, practice if possible with an expert. Have him skate ahead of you and measure your stroke with his. By keeping your hands clasped behind your back your balance will not only be greatly improved but your endurance will be doubled. The sprinting stroke is a direct glide ahead with the foot straight. A trained skater can go very long distances with very little fatigue but one must carefully measure his speed to the distance to be traveled. When you can cover a measured mile in three and one-half minutes you may consider yourself in the class of fast skaters.
Image: A hockey skate
Hockey skates are somewhat shorter than racing skates although built on the same general lines, the standard length being from nine and one-half to eleven and one-half inches. Hockey is one of the best winter games either outdoors or in a rink. The game of shinney or “bandy” as it is called in England has been modified in this country by substituting a flat piece of rubber weighing a pound called a “puck” for the india rubber lacrosse ball, which weighs but four ounces. The best hockey sticks are made of Canadian rock elm.
The whole idea of hockey is to shoot the puck through your opponents’ goal and to prevent them from shooting it through yours. In practice almost any number can play hockey and have plenty of exercise. The less experienced players should when securing the puck always shoot it as quickly as possible to a more experienced player on their own side to attempt shooting the goal. Skillful passing is the most important branch of hockey and consequently good team work is absolutely essential to success.