13 September 2008

Bass visserij met Carolina Keepers

Bass visserij met Carolina Keepers


Carolina Keepers kan worden een uitkomst. Als u net als ik en niet willen uitgeven uw kostbare tijd visserij koppelverkoop knopen, zijn dit voor je.

Als je gebruik maakt van Carolina boorplatforms, u gaat de liefde van deze baby's. Ze maken het optuigen proces zo veel sneller en kunt u leider lengtes op de vliegen. Ze kunnen ook worden gebruikt voor catfishing en het gebruik van levend aas. Mijn voorkeur gaat uit kunststof.

in plaats van te binden aan een draaibaar, dan legt een leider met een draaibaar, dan binden de leider aan de haak (al ben ik steeds moe), je eenvoudig koppelen aan de haak . Hier leest u hoe het werkt ...

Om een Carolina Keeper op uw lijn die je gewoon knijp de Carolina Keeper met naald-neus buigtang. Het heeft een split die wordt geopend wanneer geperst en je de lijn door het gat en laat de tang. Gebruik dezelfde methode voor de aanpassing van de leider lengte. Hard, he?

De Carolina Keeper is ideaal voor gebruik met glijdende sinkers omdat het de noodzaak van splitsing shot of 'swivels' om uw zinklood boven het aas. De houder kan gemakkelijk worden aangepast naar boven of beneden de lijn om uw leider lengte. U kunt eenvoudig aanpassingen doen zonder te moeten veranderen de hele tuig. Als het enten of als u een groter gewicht, het toevoegen van een tweede keeper houdt het gewicht in de plaats.

Een goed idee is om met twee Carolina De houders op de haak kant onder de twee lichtere gewichten. Dit zal ertoe leiden dat de gewichten om een geluid, zeker als je schud ze in penseel palen (meer nog met wolfraam gewichten). Ook de gewichten meppen tegen elkaar stoten ze los op steun in het vermijden van snags in de borstel of in de rotsen.

Line kronkelt met Carolina Keepers is bijna niet voor en voel je veel meer vertrouwen in met uw rig door niet met een paar van meer knopen op een draaibaar. Ik ben dol op het idee van de gebondenheid rechtstreeks aan de haak en niet hoeft te "voelen" via de draaibaar.

Een ding dat je voorzichtig moet zijn van wat er gebeurt als je ophangen. Bijvoorbeeld, als je gewichten worden opgehangen op de bodem tussen de rotsen en trek je hard aan de lijn te bevrijden, de houders kunnen schuiven vaststelling van de lijn. Als dit gebeurt, kunt u wilt verplaatsen ze op de lijn, afgesneden enkele lijn en Retie de haak. De reden hiervoor is dat wanneer de houders dia op de lijn, ze kunnen krassen en beschadiging van de lijn. Net wees voorzichtig en controleer uw lijn vaak.

Ik heb nooit de beste op de koppelverkoop knopen (of willen) en deze te elimineren. Ik krijg bijna nooit hung up meer. Als ik doen, knetterende de gewichten omhoog en omlaag zal dislodge ze bijna elke keer, en deze methode lijkt te gaan door middel van gras echt goed.

U vindt Carolina houders in uw favoriete sport goederen te slaan of door te zoeken online. Veel plezier.

----
Per

Bobby Ivie is een fanatieke fishman en eigenaar van. Hij maakt het grootste deel van zijn brood op het internet,

Dit artikel kan worden herdrukt, zolang deze bron box wordt toegevoegd en de bron vak hyperlinks zijn intact gehouden.
----

No comments: